Козметика и парфюмерия

Поръчка по телефона: 0889 320 427 0888 246 202
Доставката е на стойност 4.84 лв. до ОФИС и 6.70 лв. до АДРЕС При поръчка над 100 лева - безплатна доставка .

За нас

Във фабрика ЕВТЕРПА работят специалисти – лекари , химици, икономисти и мениджъри.Парфюмерията и козметиката на ЕВТЕРПА се изработва под наблюдението на технолози, при хигиенни условия, които напълно отговарят на нормите за съвременно европейско предприятие. В двете лаборатории се извършва строг контрол , разработват се и се усъвършенстват нови, модерни продукти. Фирмата осигурява отлични условия за труд и се грижи за пълноценния отдих на своя персонал. От началото на съществуването си и до днес, с всеки нов продукт, който пуска на пазара, ЕВТЕРПА доказва, че българската парфюмерия и козметика е най-доброто, което може да се ползва, защото е изработена в България, в нашите климатични условия и е изцяло съобразена със специфичните особености на кожата и косите ни. Цените са приемливи и достъпни.

Парфюмите и козметичните продукти се изнасят и в страни от Европейския съюз. Маркови продукти на фирмата са: Евтерпа – дамски и мъжки парфюми, дезодоранти,мокри кърпички, шампоани, сапуни, кремове, балсами, тоалетни млека, лосиони,избелващи прахове и боя за коса,натурални етерични масла, слънцепредпазни продукти, мъжки, дамски и детски подаръчни комплекти, продукти с български розово масло; Стефани – дамски парфюми и дезодоранти ; Аглая - дамски парфюми и дезодоранти ; Страхил – мъжки парфюми и афтършейви ; Стефи – детски шампоани .

От 2014 година в парфюмите на Евтерпа се влага ароматно розово масло от розите на "Розова градина Евтерпа". Розовото и лавандуловото масло се произвеждат във фабриката и съдържат всички прекрасни и ценни съставки на българските етерични масла.

ЕВТЕРПА поздравява всички свои сегашни и бъдещи клиенти и се надява , че продуктите с червеното флагче ще станат Ваши първи помощници в стремежа Ви към още повече красота! Технологията на производство във фабриката осигурява безкомпромисно качество на крайните продукти, което поставя Евтерпа в класацията на 100-те топ марки на България.

Д-Р ЧЕРНЕВ ПРАВИ ПАРФЮМИТЕ И КОЗМЕТИКАТА ЕВТЕРПА

Д-р Чернев - доктор по хуманна медицина, заедно с екип от специалисти химици, разработва, създава и постоянно контролира производството на парфюмерийни и козметични продукти.

Всички клиенти, които ползват продукти ЕВТЕРПА могат да се обръщат към д-р Чернев на e-mail: doctor.stefan.chernev@gmail.com

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008. Червеният флаг – логото на красотата от ЕВТЕРПА! 

И най-важното - всички продукти се правят с много любов и грижа . Девизът на всички в ЕВТЕРПА е: ВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА!