Козметика и парфюмерия

Поръчка по телефона: 0889 320 427 0888 246 202
Доставката е на стойност 4.84 лв. до ОФИС и 6.70 лв. до АДРЕС При поръчка над 100 лева - безплатна доставка .

Розово масло Евтерпа 1 ml

1ml

Цена: 26,50 лв

   

Розово масло Евтерпа 1 ml - снимка 1

Здраве и Дълголетие с 100%  Натурално Розово масло от Българска маслодайна роза!

Подходящо е и за пиене!

Маслото е добито чрез водна дестилация от розовите масиви Евтерпа.

Полезно е за здравето, защото:

 

 • има АДСТРИНГЕНТНО действие: То укрепва венците, корените на косата, тонизира и има лифтинг ефект върху кожата. Помага при нарушена функция в мускулите, червата и кръвоносните съдове. Защитава срещу преждевременната загуба на зъби и коса, образуването на бръчки, загуба на еластичност на мускулите в коремната област и крайниците, свързана със стареенето.

 • е АНТИВИРУСНО средство: Розовото масло действа като щит срещу всеки тип вирус. Изследванията са показали, че предпазва от много различни видове вирусни инфекции.

 • е АНТИДЕПРЕСАНТ: Розовото масло повишава самочувствието, увереността, и умствена сила, докато ефективно е бори с депресията.

 • е АНТИСЕПТИК: Това е най-ароматният и луксозен начин за лечение на рани. Представете си зарастнали рани, благодарение на розовото масло, вместо на обикновени антисептични лосиони.

 • е доказан АФРОДИЗИАК: Почти няма нужда да се обяснява този аспект на розовото етерично масло. То повишава либидото, докато се позовава на романтични чувства, които са от съществено значение за успеха на сексуалния живот. Розовото масло може да намали симптомите на сексуална дисфункция, еректилна дисфункция, фригидност, и като цяло липса на интерес в сексуалната активност с партньори.

 • заличава БЕЛЕЗИ: Това свойство на розовото може да бъде от голям интерес за тези, които се грижат много за външния си вид. Маслото спомага заличаването на белезите в следствие на циреи, акне и шарка. Това включва избледняването на стрии, хирургични белези, и сцепвания на кожата, свързани с бременността и раждането.

 • помага на ЖЛЪЧКАТА: Розовото масло насърчава потока на жлъчката от жлъчния мехур и спомага за регулиране на нивата на киселина в стомаха и кръвта, като по този начин Ви държи в безопасност от проблеми като киселинност и ацидоза. Подобреното храносмилане може да намали шансовете за запек, диария, синдром на дразнимото черво, и дори по-сериозни заболявания като рак на дебелото черво.

 • е КРЪВОСПИРАЩО средство: То ускорява съсирването и коагулация на кръвта и спира прекомерно кървене след нараняване или операция.

 • се грижи за МАТКАТА: Маслото може да се погрижи за много женски проблеми, като например трудно и болезнено уриниране, тумори, кървене, и нередовна менструация. То пречиства матката, като спомага тя да функционира правилно дори и в напреднала възраст, като по този начин забавя менопаузата. Чрез регулиране на менструацията, е възможно да се елиминират свързани с нея симптоми и проблеми, включително промени в настроението, хормонален дисбаланс, преяждане, подуване на корема, спазми и силно кървене.

 • успокоява НЕРВИТЕ: Розовото масло е като тоник за нервите. Ще спре треперенето на ръцете и ще Ви помогне да преодолеете безпокойството си.

 • силно ПРЕЧИСТВАЩО действие: Етеричното масло пречиства кръвта, като помага при отстраняването и неутрализирането на токсините и свободните радикали.

 • има ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО действие: Може да бъде от полза в случаи на възпаление, причинено от микробна инфекция, поглъщане на отровни материали, лошо храносмилане, и дехидратация.

 • има СПАЗМОЛИТИЧНИ свойства:  Розовото етерично масло ефективно облекчава спазми в дихателната система и червата, както и мускулни спазми в различни крайници.

 • предпазва ЧЕРНИЯ ДРОБ: Това просто означава, че розовото масло е добро за здравето на черния дроб. Поддържа да го силен, добре функциониращ и защитен от инфекции. Спомага за проблеми като излишък на потока на жлъчката, киселини, и язви.

 • има толкова много ПРЕДИМСТВА: Розовото масло регулира производството на хормони и помага за балансирането им в цялото тяло. То е едно от най-добрите масла, което да Ви даде блестяща, свежа и млада кожа, без бръчки и петна. Кара Ви да се чувствате щастливи и премахва напрежението. Маслото насърчава кръвообръщението, грижи се за сърцето, намалява кръвното налягане и помага за лечение на главоболие, астма, дехидратация и разнообразни инфекции.