Cosmetice si parfumerie

Comenzi prin telefon: 041/ 351-415 0888 246 202

Ulei de lavanda

10 ml

Pret: 1,88 EUR

   

Ulei de lavanda - imagine 1

Ulei de lavanda - informatie suplimentara

Se utilizeaza in aromaterapia moderna ca mijloc antiseptic, care accelereaza procesul de vindecare al ranilor, arsurile si iritatiile pielii. Este eficient pentru arsuri solare, toate tipurile de acnee, eczeme, inflamari ale pielii, matreata, caderea parului, fungi si licheni. Reduce tensiunea arteriala si previne retentia de lichide in organism. Actioneaza calmant in caz de dureri reumatice, migrena si dureri de urechi. Are proprietati calmante si antidepresive, reduce tensiunea nervoasa. Mod de utilizare: Prin miscari de masaj, bai, comprese sau prin inhalare /lampa aromaterapeutica/.