Козметика и парфюмерия

Поръчка по телефона: 0889 320 427 0888 246 202
Доставката е на стойност 4.84 лв. до ОФИС и 6.70 лв. до АДРЕС При поръчка над 100 лева - безплатна доставка .

Арганово масло

10ml

Цена: 7,90 лв

   

Арганово масло - снимка 1

Аргановото масло регулира кръвното налягане, балансира холестерола, подпомага функциите на черния дроб и стимулира клетъчния обмен. Аргановото масло ще обнови цялостния вид на кожата Ви и ще я предпази от стареене. Действа силно противовъзпалително и помага при акне, екземи, лишеи, псориазис и рани от изгаряния. Маслото успокоява кожата, хидратира успешно и предпазва от бръчки. Подхранващият ефект от маслото най забелижимо се осъществява при косата- бърз растеж, предпазва от чупене и цъфтеж. Аргановото масло стимулира синтеза на колаген.

Арганово масло за лице: Няколко капки масло се накапват върху дланите и с леки движения се нанасят по цялото лице и шията. Масажира се внимателно в по-нежните зони. Останалото масло може да втриете в ноктите, което ще спомогне укрепването им.

Арганово масло за коса: Върху измита и още влажна коса разнесете с пръсти няколко милилитра масло по цялата и дължина и я оставете да изсъхне по естествен начин. Аргановото масло и подходящо и за маски в комбинация с други масла или за влагане в готови маски за коса. За по-бързо заздравяване на косата, може по-голямо количество от маслото да се нанесе в корените на косата. Оставя се 20-25 минути, след което се измива с подходящ за Вашата коса шампоан.